Hentad Dazont

Deiziadur an heñchañ goude an 3de klas

E 3de klas emañ ho pugel ar bloaz-mañ. E fin ar bloaz e tleo ober un dibab a-fed heñchañ. Dezhañ da chom hep fallvarchiñ eo ret prientiñ an heñchañ-se a-hed ar bloavezh-skol. Anv a zo evitañ da sevel e hentad hervez ar pezh a glot ar muiañ gantañ : hentad hollek ha teknologek, peotramant hentad micherel. (...)

Diskouezadeg Répar’Acteur

Dans le cadre du parcours Avenir, les élèves ont bénéficié d’une exposition de la Chambre des Métiers et de l’Artisanat “Répar’acteurs” sur le mois de janvier au CDI. 20220204_105735 Pour aller plus loin: Le lien du répertoire Répar’acteurs sur le site internet de la CMA Bretagne : (...)

Goude an 3de : Sturlevr

A-benn sikour ar skolajidi 3de da sevel o hent a-fed skolioù ha micher ez eus bet graet ur sturlevr lec’hel gant servijoù ar Rannvrol « Petra ober goude an 3de ? ». Kemenn a ra kement tra a zo da c’houzout war an tri hent a c’hell bezañ heuliet goude an 3de, buhezekaet gant testenioù skolajidi bet. (...)

Sizhunvezh an heñchañ goude an 3de

Sizhunvezh an 3 d’an 8 a viz C’hwevrer 2020 er skolaj Tangi-Prigent a vo gouestlet d’an heñchañ goude an 3de klas. Meur a dra a vo kinniget tro-dro d’an tem-mañ a-hed ar sizhun e gwirionez : D’al Lun 3 a viz C’hwevrer, da 6 eur nemet kard noz, e vo degemeret tud ar skolajidi a vo kinniget dezho an (...)

Soubet an 3deidi e Tristan Corbière

Petra eo an Hentad Dazont ?

Amañ kevret, diell o kinnig an Hentad Dazont evel ma tle bezañ savet hervez an testennoù ofisiel. Fichenn verr Hentad Dazont

An Hentad Dazont e Tangi-Prigent

Amañ kevret un diverrañ eus Hentad Dazont hor skolajidi. Klasket hon eus kinnig un Hentad Dazont liesseurt, d’hor skolajidi da brederiañ war o raktres heñchañ goude an 3de klas en ur zont da vezañ muioc’h-mui emren ha kiriek tamm-ha-tamm.

Teulioù da bellgargañ