3de klas

Disoc’hoù mat-kaer evit an DNB

Setu erru disoc’hoù an DNB. Mat-kaer int ! 96,3% e DNB ar rummad hollek, 100% e DNB ar rummad micherel, da lavaret eo eo bet tapet gant 97% eus ar skolajidi a oa e-barzh ar jeu. gant 56% eus ar skolajidi eo aet ur meneg Mat-Tre, gant 18% ur meneg Mat ha gant 15% ur meneg Mat A-walc’h. 89% (...)

O weladenniñ ar forom aerlestrel

D’ar Yaou 26 a viz Gwengolo 2019 eo bet ar skolajidi 3de ha 4vare klas, gant o fenngelenner peurgetket, o weladenniñ ar forom aerlestrel e-kichen aerborzh Montroulez. Eno o deus bet tro da zizoloiñ ar standoù niverus kinniget, met ivez -dreist-holl- d’en em soñjal war o Hentad Dazont, p’o deus (...)

Roidigezh diplomoù ar breved : deuet brav-kenañ !

Pennad Telegramm an 12 a viz Here 2019 Tregont skolajiad kozh eus ar skolaj Tanguy-Prigent (war an 37 a oa e trede klas) a zo bet, digwener 11 a viz Du, o kemer perzh e lid republikan roidigezh ar Breved (DNB) hag ar Sertifikad a Stummadur Hollek (CFG) Ur prantad lidus, republikan ha laouenek (...)

Roidigezh diplomoù ar breved

Pennad Telegramm an 10 a viz Here 2020 :

Gaëlle Parvillers, renerez ar skolaj Tanguy-Prigent e Sant Martin war ar Maez, he deus roet gant lid o Diplom Broadel Breved (DNB) d’un tregont bennak a skolajidi gozh, digwener, an 9 a viz Here.

Loreidi war evezh

Dirak Michel Madec-Clei, eilmaer kentañ Sant-Martin-war-ar-maez, he deus degaset da soñj dezho rol ar skol e-barzh ar Republik, pouez an diplom kentañ-se evito, hag o stummadur a geodedourien.

Ur roidigezh diogel-mat

Lakaet he deus er goulou rol ar gumuniezh deskadurel e-barzh an disoc’hoù brav bet. Uheloc’h eo ar feur berzh eget hini an akademiezh dre vras (97,4 %, e-kichen 92,7 %). 67 % a venegoù a zo bet, 27 % anezho o vezañ menegoù « Mat tre ».

Roidigezh an DNB

GOURC’HEMENNOU D’AN HOLL LOREIDI !!!

Loreidi evurus ha lorc’h enno
An heñchañ e 3de klas

AN HENCHAÑ E 3DE KLAS Evit ho kelaouiñ, kavit amañ kevret un diaporama savet gant an Itr. DEBELFORT, psikologourez war an heñchañ er skolaj. Ennañ e vez kinniget an holl zibaboù a c’hell bezañ graet gant ho pugel e fin an 3de klas. Petra ober goude an 3de klas (Diaporama PsyEN) Videoioù a c’hellit (...)

Bannet fuzeennoù er skolaj da vare Fest ar Skiant