Klasadoù en annez (degemer ar re CM2)

Degemer ar re CM2

D’ar 14 ha d’ar 15 a viz Genver 2019 e vo degemeret ar 52 skoliad eus skolioù Sant-Sev, Gambetta ha Jules Ferry (klasadoù an Itr. Gourvil hag an Itr. Lescop) er skolaj Tangi-Prigent, dezho da vevañ daou zevezh a soubidigezh. Bevet e vo ganto devezh boaz ur skolajiad : kentel zisheñvel da bep eur, (...)

Degemer ar skolidi a gomz brezhoneg

Liamm skol-skolaj Programm an devezh eskemm 14/01/2019 9e : - Degemer er skolaj - Kinnig an devezh - Gweladenn ar skolaj 10e-11e45 : - Kinnig o oberennoù gant ar skolajidi (e brezhoneg hag en istor-geo) - Padelezh : 30’ - Kentelioù skouer (...)

Ul liamm skol-skolaj leun a startijenn evit ar vrezhonegerien

Ar vrezhonegerien yaouank hag o c’helennerien D’al Lun 14 a viz Genver, skolajidi 6vet eus ar skolaj Tanguy Prigent o deus degemeret skolidi CM1 ha CM2 eus skol ar Boan Benn asambles gant skolidi CM2 eus skol Jules Ferry. Kroget en deus an devezh gant un dijuniñ er sal-debriñ, a-raok ober un (...)