Bloavezh 2018-2019

Mont a ra ar c’heveliñ sevenadurel war-raok

Sinet ez eus bet ar bloaz paseet ur c’hevelerezh tri bloaz etre ar skolaj Tangi-Prigent ha pol sevenadurel ar Roudour. Al labour bet boulc’het asambles gant arzourien ar strollad Poursuite, kenstroll ennañ skrivagnerien, c’hoarierien, neuzierien-sevenerien video, sonaozourien ha kanerien a grou (...)

Daead FSE : Heol evit an droiad e Karanteg

Evit arc’hantaouiñ troiadoù er-maez ha raktresoù ar bloaz e vez lakaet meur a dra e plas. Un daead a vez aozet gant an FSE evit plantañ youl er skolajidi da gregiñ e-barzh an aozañ. An daou glasad o deus rastellet ar muiañ a voneiz evit an FSE a vez profet dezho, d’o zrugarekaat, un devezh e Karanteg. (...)

Deuet kaer gant hor skolajidi er Roudour

Ar gevelliñ sevenadurel etre ar skolaj Tangi-Prigent, ar Roudour hag ar Strollad Poursuite, ennañ c’hoarierien, kanerien, dañserien ha sevenerien videoioù, a zo erru gant e eil bloavezh kenlabour, diwar tri. Labour tommañ ar mouezhioù

Pezh-c’hoari WAYNAK : ar pezh a lavar ar skolajidi diwar e benn

"Bet on e C’hoariva Montroulez d’ar Gwener 8 a viz Meurzh 2019, gant ar c’hlasadoù 3de, da welet Waynak El leur-draoñ e oan azezet." Awena “Ur C’hoariva giz Italia eo C’hoariva Montroulez.”Waynak“a dalv”Pelec’h emaout ?" en arabeg. Mathieu "Mall a oa warnon mont da welet ar pezh-c’hoari. Abaoe m’hor (...)

Kejadenn gant an aktour Benoît Seguin

D’ar Merc’her 6 a viz Meurzh 2019 o deus tremenet an holl skolajidi 3de klas ur prantad a-zoare gant an aktour Benoît SEGUIN. Ambrouget e oa gant Maëla QUERREC, ezelez eus skipailh C’hoariva Montroulez. Kejadenn gant Benoît Seguin Ezel eus ar gompagnunez LOBA, renet gant Annabelle SERGENT, eo (...)

Degemer eus hor skolajidi da zont

« Ur skolajiad ebarzhet mat en e skolaj en deus kalz chañsoù da zont a-benn eus e studioù » he deus displeget Gaëlle Parvillers, renerez ar skolaj Tangi-Prigent, p’he deus degemeret ar re CM2 da vare an « daou zevezh er skolaj » a oa aozet ar sizhun-mañ dindan div wezh evit skolioù an tolead. Ha hi da (...)

Klasadoù en annez (degemer ar re CM2)