An EPI “Hin ha meurvorioù”

Troiad e Keoded ar Pellgehentiñ

Mont a ra war-raok ar raktres Meurvorioù hag Hin e 5vet klas. Abaoe penn kentañ ar bloaz, er c’hentelioù Skiantoù hag en Atalier Hin, en em soñj ar skolajidi diwar-benn ar Meurvorioù hag ar perzh bras a gemeront e-barzh kemmadoù an hin. Evel-just o deus implijet an doareoù a implij tud ar meteo evit (...)

Troiad ar 4vareidi e Océanopolis

D’ar Gwener 2 a viz Here eo bet tremenet an devezh e Océanopolis gant skolajidi ar 4vare1 hag ar 4vare2. Labourioù a-stroll E-barzh stern ar raktres diwar-benn ar Meurvorioù hag an Hin, kroget ar bloaz tremenet, o deus gellet dizoloiñ pinvidigezhioù bevliesseurted Mor an Hirwaz e-pad o gweladenn (...)

Prezegenn gant eilrener ar savlec’h biologel

Deuet eo an Ao. Eric Thiébaut, eilrener savlec’h biologel Rosko, d’ober ur pennad-kaoz d’hor skolajidi 5vet klas e-barzh stern an atalier HIN. An Ao. Thiébaut o kinnig tem ar pennad-kaoz Tem ar pennad-kaoz a oa ar furchadegoù a vez kaset da benn e savlec’h biologel Rosko diwar-benn pouez tommadur (...)