Kastilhaneg

Labourioù ar gastilhanegerien diwar-benn an Azvent e Bro-Spagn

E miz Kerzu tremenet o deus graet ar skolajidi a gomz kastilhaneg ul labour gant o c’helennerez, an Itr. Cousin, diwar-benn hengounioù an Azvent e Bro-Spagn. Setu amañ frouezh o labour, kinniget dindan stumm ur gazetenn… portada (...)

Un “devezh” e FC Barselona

E-kerzh ul lajad a zo bet labouret ennañ war buhez pemdez meur a skoliad eus al lec’hioù ma vez komzet kastilhaneg, o deus graet ar skolajidi trede klas taolioù-esae war an enrollañ “mouezh a-vaez” evit kontañ penaos e tremen un devezh e kreizenn ar Masía, kreizenn-stummañ brudet FC Barselona. FC (...)

¡sigue la guía!

Goude m’o deus labouret ar skolajidi 4are klas war tem ar familh ha dizoloet meur a familh brudet, o deus lakaet o ijin da labourat evit sevel klevheñcherioù a ginnigont enno ar familhoù livet war an taolennoù. Klevheñcher a-zivout al livadur kentañ Livadur 1 familia tarabal-pedro (...)