Hor skolaj

FAG adkregiñ ar c’hentelioù er skolaj

FOAR AR GOULENNOU DIWAR-BENN ADKREGIÑ AR C’HENTELIOU ER SKOLAJ PROTOKOL YEC’HED Protokol yec’hed miz Mae Divizoù hollek Ha digoret e vo ar skolaj ma n’eus ket tu da warantiñ ar pep retañ a-fed yec’hed, dre ma vank tud pe traoù d’en ober ? Ne vo ket, e mod ebet. Ne vo digoret ar skolaj en-dro nemet (...)

Protokol an distro-skol

En em ober a ra ar skolaj François TANGUY-PRIGENT d’ar protokoloù yec’hed nevez, a gavoc’h amañ-stag. Protokol yec’hed RS 2020 Protokol ehanoù-skol MEN Protokol predin MEN Ar plañ o tiskouez penaos e vez aozet an traoù en hor skolaj a gavoc’h amañ kevret. Adalek an 28 a viz Gwengolo e vo lakaet (...)

Distro-skol miz Du

Itronezed, Aotrounez, Amañ kevret e kavoc’h ar protokol-yec’hed nevez asambles gant e raktres-aozañ a vo lakaet e pleustr en hor skolaj adalek ar meurzh 2 a viz Du 2020. Protokol yec’hed 2 a viz Du

Hor raktres-skolaj
Mont en-dro ar skolaj