AR GEVREDIGEZH SPORT

Kevredigezh sport : danvez kampioned ! !

D’ar Merc’her 4 a viz Mae eo erru skipailh mell-droad ar vidoc’higed en eil plas da vare kenstrivadeg distrig Montroulez. E Sizun e oa ar genstrivadeg. Ur genstrivadeg a-feson a zo bet graet gant skipailh ar gevredigezh sport, daoust ma vije bet ret dezhañ kodianañ er gourfenn… da vare an tennoù er (...)

Medalennoù tennis-taol

Un taol kaer D’ar merc’her 2 a viz C’hwevrer eo bet dalc’het eil kevezadeg distrig an Tennis-taol. Skolajidi ar gevredigezh sport o deus kemeret perzh enni e anv ar skolaj. Gourc’hemennoù d’an holl skolajidi evit o zaolioù kaer, dreist-holl da vBenjamin Péron ha Malone Poulard Coignet (skolajidi (...)

UBSS